• Management | Advies | Producties

  Hier bij Rock Inc. Entertainment zijn we vooral creatief bezig en helpen we artiesten. We ontwikkelen producties, theatershows en plannen volledige concert-tours.

  De ervaring leert dat de passie en gedrevenheid van artiesten vaak er voor zorgt dat zijn hun zakelijk belang vergeten. Wij proberen artiesten te begeleiden in hun zakelijke beslissingen.

Wij ondersteunen creatieve mensen die zich bezig houden met podiumkunsten.

Voor advies tot en met de organisatie van een complete productie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Doen wat je goed kunt!

Jij moet doen waar JIJ goed in bent en dat is creatief bezig zijn en muziek maken. Laat andere zich maar druk maken om alle andere zaken en dat is nu precies wat wij doen. Jij hoeft alleen muziek te maken.

Gehoord worden

De enige manier om aandacht te krijgen is veel optreden en gecombineerd met een strak promotieplan is jouw muziek onder de aandacht te krijgen. Graag helpen wij jou bij het verwezenlijken van die ambitie..

Advies

Organiseren, theaters of poppodia aanschrijven, contracten opstellen, gages betaald krijgen, contact met geluids- en lichtbedrijven en niet vergeten een goede administratie. Graag helpen wij jullie door het geven van advies.

Lopende producties

Door het hele jaar heen te boeken voor theaters, poppodia en festivals. Klik op "Lees Meer" voor video en audio fragmenten.
De Laatste Magische Zonnestraal

De Laatste Magische...

Een interactieve kindertheatervoorstelling met een mix van goochel-elementen, zang, theaterspel en dans. De voorstelling verplaatst de kinderen in...
Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

Hanssi Kaiser's...

Hanssi Kaiser heeft een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig kruipt het bloed waar het niet gaan kan. In de...
Rolf Kaulard & Orkest (James Last)

Rolf Kaulard speelt...

Muziek moet leuk en entertaining zijn en iemand die dat altijd gespeeld en uitgedragen heeft was James Last. En precies dit idee, deze stijl en...
Neil Diamond Memories Band

Neil Diamond Memories...

Je hebt topartiesten en artiesten die hier bovenuit stijgen. Neil Diamond is hier een van en zanger/entertainer Marcel Mulders heeft hem altijd...
Diner Acoustique

Diner Acoustique - Boeken

Muziek zal altijd verbonden zijn met emotie en mooie verhalen en uiteraard geldt dit ook voor eten. Vanuit de passie voor muziek heeft Rock Inc...
Joss Mennen

It's all about the...

It's all about the music, omvat een avondvullend programma waarin Joss Mennen met zijn band zijn loopbaan als muzikant omschrijft. Dit doet hij op...
 • Manfred Mann's Earth Band

  John Lingwood

  Manfred Mann's Earth Band
  Bij een dagje vrij tijdens het touren heb ik een aantal fijne drumsessies opgenomen. Ik was erg blij met de DW drumkit en het geluid.
 • Hanssi Kaiser

  Hanssi Kaiser Schlagershow
  Wij wilde graag het theater in, dat was onze boodschap. Super goed begeleid en de show stond als een huis. Complimenten!
 • Destiny Unknown

  Eric Steyvers

  Destiny Unknown
  Je kunt merken dat hier muzikanten werken en geen knopjes draaiers. Het album is nog beter geworden dan verwacht.
 • Ivory Time

  Sjors Buitenkamp

  Ivory Time
  In een prettige creatieve omgeving worden niet alleen maar de nummers opgenomen. Je wordt ook nog gecoached om het beste in je naar boven te halen.

Laatste Nieuws