Hanssi Kaiser's Schlagershow

Hanssi Kaiser heeft weer een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. In de jaren 70 opgegroeid met Schlager muziek en kinderseries is zijn droom altijd geweest om dit te combineren. Met Hanssi Kaiser's Schlagershow hoeft hij niet meer te dromen.

It's all about the Music - Joss Mennen

It's all about the music, omvat een avondvullend programma waarin Joss Mennen met zijn band zijn loopbaan als muzikant omschrijft. Dit doet hij op zijn eigen muzikale manier. Joss Mennen breekt in 1987 internationaal door met de band Zinatra. Ruim zes jaar lang hitnoteringen en tours over de hele wereld. Daarna volgt de band Mennen, waarmee hij bijna twee decennia…

Neil Diamond Memories Tributeband

Neil Diamond is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan 130 miljoen records verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’Rosie”... De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos.

Rolf Kaulard & Orkest (James Last)

Een goed recept voor een leuke avond is pure eerlijke muziek en altijd zorgen voor een goed humeur bij het publiek. Iemand wie deze muziek altijd gespeeld en uitgedragen heeft was James Last. En precies dit idee, deze stijl en vooral zijn muziek heeft Rolf Kaulard met zijn orkest omgezet tot een avond vol jaren 60 en 70 hits van diezelfde James Last.

Wendy van Dooren

Na het uitbrengen van haar eerste eigen single ‘Still on my mind’ eind 2013 kruipt het muzikale bloed van deze talentvolle dame nu richting theater. Herinneringen, hoogtepunten, dromen en ambities worden in In my dreams met intieme luistermomenten, muzikale helden eigen liedjes en een zeskoppig combo ondersteund. Een avond om van te dromen!