Boom, like that!

Anno nu lijkt Dire Straits voor het algemene publiek een beetje in de vergetelheid te zijn geraakt en dat is jammer want de muziek van Dire Straits en Mark Knopfler is tijdloos en blijft fantastische muziek om naar te luisteren. Tribute band ‘BOOM, like that!’ gaat daar gelukkig verandering in brengen! Een band van negen top-muzikanten brengt de muziek van…

Hanssi Kaiser's Schlagershow

Hanssi Kaiser heeft weer een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. In de jaren 70 opgegroeid met Schlager muziek en kinderseries is zijn droom altijd geweest om dit te combineren. Met die Hanssi Kaiser Schlagerband hoeft hij niet meer te dromen.

JOSS

In de nieuwe theatershow van Joss Mennen, neemt hij je mee op een muzikale reis door het leven! Met behulp van zijn vaste begeleidingsband wordt je meegevoerd langs gevoelige aangrijpende liedjes tot opzwepende popsongs! Middels doorgaans autobiografische en Limburstalige teksten, reis je langs alle facetten van het leven.

Neil Diamond Memories Tributeband

Neil Diamond is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan 130 miljoen records verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’Rosie”... De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos.

Rolf Kaulard & Orkest (James Last)

Pure muziek en altijd zorgen voor een goed humeur. Iemand wie deze muziek altijd uitgedragen heeft was James Last. En precies dit idee, deze stijl en vooral zijn muziek heeft Rolf Kaulard met zijn orkest omgezet tot een avond vol jaren 60 en 70 hits van James Last.

Wendy van Dooren

Na het uitbrengen van haar eerste eigen single ‘Still on my mind’ eind 2013 kruipt het muzikale bloed van deze talentvolle dame nu richting theater. Herinneringen, hoogtepunten, dromen en ambities worden in In my dreams met intieme luistermomenten, muzikale helden eigen liedjes en een zeskoppig combo ondersteund. Een avond om van te dromen!