Hanssi Kaiser's Schlagershow

Hanssi Kaiser heeft een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig kruipt het bloed waar het niet gaan kan. In de jaren 70 opgegroeid met Schlager muziek en tunes van kinderseries wilde hij dit combineren. Met Hanssi Kaiser's Schlagershow hoeft hij niet meer te dromen.

It's all about the Music - Joss Mennen

It's all about the music, omvat een avondvullend programma waarin Joss Mennen met zijn band zijn loopbaan als muzikant omschrijft. Dit doet hij op zijn eigen muzikale manier. Joss Mennen breekt in 1987 internationaal door met de band Zinatra. Ruim zes jaar lang hitnoteringen en tours over de hele wereld. Daarna volgt de band Mennen, waarmee hij bijna twee decennia…

Neil Diamond Memories Band

Je hebt topartiesten en artiesten die hier bovenuit stijgen. Neil Diamond is hier een van en zanger/entertainer Marcel Mulders heeft hem altijd bewonderd. Uit deze bewondering ontstond al vroeg een droom… een Neil Diamond Tribute Band oprichten. Niet zomaar een maar een met internationale allure.

Rolf Kaulard speelt James Last

Muziek moet leuk en entertaining zijn en iemand die dat altijd gespeeld en uitgedragen heeft was James Last. En precies dit idee, deze stijl en vooral zijn muziek heeft Rolf Kaulard met zijn orkest omgezet tot een avond vol jaren 60 en 70 hits van diezelfde James Last.