Hanssi Kaiser

Hanssi Kaiser heeft een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig kruipt het bloed waar het niet gaan kan. In de jaren 70 opgegroeid met Schlager muziek en tunes van kinderseries wilde hij dit combineren. Met Hanssi Kaiser's Schlagershow hoeft hij niet meer te dromen.

Hanssi Kaiser komt alleen of met zijn band en brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”.

Beleef de Duitse Schlager hits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig. In de Hanssi Kaiser's Schlagershow speelt ze op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij houden de vaart erin, improviseert en zorgt voor interactie met het publiek.

Hanssi Kaiser met of zonder band is door het hele jaar heen te boeken om te zorgen voor “eine Reise in die Vergangenheit” want stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig. Als of de tijd heeft stil gestaan. Klaar voor een nieuw ervaring en originele Schlagershow, dan boek dit mega meezingfestijn. Er is maar één weg te gaan...… boeken die show.

Er zijn drie soorten shows.

Theatershow

In een 2,5 uur durende muziektheatershow worden de tijden van de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck nog eens dunnetjes overgedaan. Hier komt Berlin....... Dus geen stampende massa met halve liters bier maar een Duitse avond waar alle bekende hits en tunes uit de jaren 70 voorbij komen.

Maar het is niet alleen luisteren. Het publiek wordt meegezogen in de bekende kwisprogramma's zoals Dalli Dalli. Door het spelelement bepaald het publiek zelf het programma en de nummers die gespeeld worden. Als met een luchtig karakter. Zuruck nach dem Siebziger!!

Duur: 2 x 60 minuten  (pauze 20 minuten)
Kosten: op aanvraag

Informatie- of boekingsaanvraag

dalli

Oktober- of Bierfestshow

Vanaf nu kunnen jullie getuige zijn van iets unieks tussen al het Oktoberfest- en Partyband geweld. Iets dat nog zelden iemand gezien of gehoord heeft. Nur Orginal Schlager uit de jaren zeventig. Zeven Super Tolle und Lustige ras muzikanten zullen in een 2,5 uur durende Orginal Schlagershow de zaal, tent door een tijdsmachine laten denderen. Het dak moet er af want hier komen de jaren zeventig!!!!!

Nummers van onder andere Costa Cordalis, Heino, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christiaan passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus. De bandleden zijn allen groot gebracht met de Duitse TV.

Duur: 2 x 75 minuten
Kosten: op aanvraag

Informatie- of boekingsaanvraag

bier

Festivalshow

Een welkome afwisselingen tussen alle rock, pop of dance acts op een festival. Het is vaak genoeg bewezen op bijvoorbeeld Lowlands en Zwarte Cross dat de festivalbezoekers soms even wat anders willen. In deze uur durende show komen alleen maar de Duitse krakers uit de jaren 70 langs en is stil staan geen optie. Kelen smeren en meezingen, gegarandeerd succes!!

Duur: 1 x 60-90 minuten
Kosten: op aanvraag

Informatie- of boekingsaanvraag

0
0
0
s2smodern